Кадър НоваКараниците в парламента продължават с пълна пара. Според председателя на

...
Кадър НоваКараниците в парламента продължават с пълна пара. Според председателя на
Коментари Харесай

Караниците в НС не спират

Кадър Нова

Караниците в Народното събрание не престават с цялостна пара. 

Според ръководителя на Народното събрание Ива Митева има нарушаване на правилника при първото гласуване на измененията в Закона за Националната работа за защита.

" От там нататък няма годни решения. Смятам, че всички гласувания са оскъдни ", съобщи тя, съобщи " Новините ".

" След като се срещнах със стенограмите, заключих, че при първото гласоподаване има нарушаване на правилника - гласувано е по-малко от 30 секунди. Констатирана е липса на кворум, съвещанието не е прекъснато, не е поискана инспекция на кворума ", добави Митева. 

Тя предложи в дневния ред на днешното пленарно съвещание още веднъж да се включат законопроектите за изменение и допълнение в Закона за Националната работа за защита.

Около гласуването в четвъртък се заформи истински безпорядък, след като депутатите гласоподаваха на първо четене законопроектите за промени в закона за НСО, само че не се разбра дали те са били признати или не. Поправките предвиждат националната защита да не пази основния прокурор Иван Гешев.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР